Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Kültür - Sanat Eurosport ve BluTV’den olimpiyat coşkusu

Eurosport ve BluTV’den olimpiyat coşkusu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda bu hafta sonu, 14 spor dalında 46 altın madalya sahibini bulacak. Spor severler, bu büyük heyecanı Eurosport 1 ve Eurosport 2'ye ek olarak BluTV ve S Sport Plus’ta izleyebilirler.

Eurosport ve BluTV’den olimpiyat coşkusu
Okunma Süresi: 2 dk

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda bu hafta sonu, 14 spor dalında 46 altın madalya sahibini bulacak. Spor severler, bu büyük heyecanı Eurosport 1 ve Eurosport 2'ye ek olarak BluTV ve S Sport Plus’ta izleyebilirler. Ayrıca, Eurosport’un 7 Olimpiyat pop-up kanalı ve TV+ Eurosport 4K Olimpiyat kanalı, canlı yayınlarla ekranlarda olacak.

3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek karşılaşmalarda, milli sporcularımız atletizm, artistik cimnastik, judo, boks, yelken ve yüzme branşlarında ter dökecek. 3 Ağustos Cumartesi günü, milli okçumuz Elif Berra Gökkır madalya için mücadele edecek. 4 Ağustos Pazar sabahı 10.00’da, Eurosport 2’den canlı olarak yayınlanacak Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalya ile karşılaşmasının yanı sıra, Mete Gazoz ve Berkim Tümer’in okçuluk madalya müsabakaları da ekrana gelecek.

Bu hafta sonu ayrıca önemli sporcuların performanslarına tanık olacağız. “Noah Lyles erkekler 100 metrede dünyanın en hızlı adamı olarak taçlanacak mı?”, “Mathieu van der Poel erkekler bisiklet yol yarışında ustalık sınıfına erişecek mi?”, ve “Roland Garros’ta toprak kortun yeni kral ve kraliçesi kim olacak?” gibi sorulara yanıtlar aranacak.

WBD Sports Europe İçerik, Prodüksiyon ve İş Operasyonları Grup Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Young, "4 Ağustos, geleneksel olarak Olimpiyatlarda bir dönüm noktası ve bu hafta sonu da öyle olacak. Atletizm müsabakalarının başlamasıyla birlikte, izleyicilerimizin keyif alabileceği en fazla içeriğin mevcut olacağı bu hafta sonunda harika hikayeler anlatacak olmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Warner Bros. Discovery, bu özel tarihin önemini vurgulamak için kapsamlı bir arşivden yararlanarak “August 4th – An Olympic Odyssey” adlı 60 dakikalık yepyeni bir belgesel hazırladı. BluTV’de yayınlanacak bu efsanevi belgeselde; Jesse Owens'ın torunu Stuart Owen Rankin, Tokyo 2020 Olimpiyat bronz madalya sahibi Sky Brown ve üç Olimpiyat altın madalya sahibi Fransız Marie-José Pérec ile özel röportajların yanı sıra, sporcuların başarılarının ardındaki inanılmaz hikayeler izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız