Konya
Açık
30°
Aksaray
Açık
29°
Karaman
Parçalı az bulutlu
27°
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye O anlar kameraya yansımıştı! Kuyumcu hırsızlarına bakın ne oldu...

O anlar kameraya yansımıştı! Kuyumcu hırsızlarına bakın ne oldu...

O anlar kameraya yansımıştı! Kuyumcu hırsızlarına bakın ne oldu... İşte tüm detaylar...

O anlar kameraya yansımıştı! Kuyumcu hırsızlarına bakın ne oldu...
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

İHA'dan alınan habere göre: Mersin'de kuyumcu dükkanında iş yeri sahibini oyalayarak vitrindeki altınları çalarak kaçan 3 kadından 2'si yakalandı.

Olay, merkez Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mahmut Gökalp'in işlettiği kuyumcuya giren 3 kadın, iş yeri sahibine altın almak istediklerini söyledi. Bu sırada kadınlardan biri, iş yeri sahibini altın bakma bahanesiyle oyaladı. O anda diğer iki kadından biri tezgahın üzerine iki hamlede çıkarak kolye ucu dolu tablayı çaldı, diğeri de eteğinin altına gizledi. Şüpheliler, daha sonra alışveriş yapmadan kuyumcudan ayrıldı. Hırsızlık olayını kadınlar ayrıldıktan sonra fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra durumu polise bildirdi. Görüntüleri inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis, şüphelilerden A.E. ve P.Ş.'yi yakaladı. Üçüncü şüpheli kadının yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kuyumcudaki hırsızlık anına ait görüntülerde iki kadından birinin vitrinin içindeki tablayı aldığı, diğerinin elbisesinin altına gizlediği anlar yer almıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız