İHA'dan alınan bilgiye göre: Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliği Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce durdurulan araç içerisinde, 8 adet sentetik ecza (Neurontin) maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan 3 şahıstan birinin üzerinden de 52,19 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi, 1 adet 9 mm tabanca ele geçirildi.
Şüpheli hakkında ‘Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti’ ve ‘Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’ suçlarından yasal işlem başlatılarak gözaltına alındı. Diğer 2 şüpheli hakkında ise ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak’ suçundan yasal işlem başlatıldı.
Gözaltına alınan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Konya’da çocuk ve gençleri ilgilendiren iş birliği! Yeni projeler geliyor
#Konya'da Spor / 24 Eylül 2026
Konya o ürünün üretiminde Türkiye 3.’sü! Yeni proje için harekete geçildi
#Konya Haberleri / 24 Eylül 2026
Yorumlar