Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiği iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin her alanda güçlü ve oyun kurucu bir ülke haline geldiğini vurgulayan Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.
"Sözler tutulmazsa günah bizden gider"
Terörle mücadelede tavizsiz bir duruş sergilediklerini belirten Erdoğan, "Şayet verilen sözler tutulmaz, sürekli oyalama ve göz boyama yoluna gidilirse, günah bizden gider. Devam eden operasyonlarımızı, son terörist bertaraf edilene kadar sürdürürüz" dedi.
"Kazanan kardeşliğimiz olacak"
Türkiye'nin sınır ötesindeki terör yapılanmalarını da tasfiye ederek "Türkiye Yüzyılı"na güçlü bir başlangıç yapacağını söyleyen Erdoğan, "Yıllardır bu milletin iliğini kemirenler kaybedecek, kazanan 85 milyon olacak, demokrasimiz, ekonomimiz, kardeşliğimiz olacak" ifadelerini kullandı.