Konya
Parçalı az bulutlu
16°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
14°
Karaman
Az bulutlu
16°
Anadolu'da Bugün Spor Uğur iddiaları yalanlandı

Uğur iddiaları yalanlandı

Torku Konyaspor’un Trabzonspor’da forma giyen Uğur Demirok’la dirsek temasında olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Uğur iddiaları yalanlandı
Okunma Süresi: 1 dk

Trabzon medyasında yer alan haberlere göre Torku Konyaspor Uğur Demirok için Trabzonspor’un kapısını çaldı. Haberlere göre yeşil-beyazlı ekip Uğur Demirok ve Soner Aydoğdu için Trabzonspor’a teklif götürdü. Soner’in Eskişehir’e daha yakın olduğu ve kısa sürede anlaşma sağlanacağı bilgisi verildi. Uğur için ise Konyaspor’un daha önde olduğu ve kısa sürede transfer gerçekleşeceği bilgisi verildi. Uğur’u bonservisi ile vermek isteyen Trabzonspor’un bonservis konusunda sıkıntı yaşaması halinde kiralık olarak vereceği ifade edildi.

AKSOY’DAN YALANLAMA

Çıkan haberler üzerine Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy’a ulaşan Spor Servisimiz konuyla ilgili detaylara ulaştı. Selçuk Aksoy yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan hiçbir oyuncu ile ilgilenmediklerini belirtti. Aksoy, “Trabzonspor’dan hiçbir oyuncu ile görüşme yapmadık. Geçtiğimiz günlerde bu haberleri yalanlamıştık zaten. Bu iki oyuncu için de Trabzon’a teklif vermedik.” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız