Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Türkiye Bir Narin vakası da Çanakkale'den mi? 12 yaşındaki çocuk kendi köyünde kayboldu..

Bir Narin vakası da Çanakkale'den mi? 12 yaşındaki çocuk kendi köyünde kayboldu..

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde 12 yaşındaki Resul Guliyef, çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

Bir Narin vakası da Çanakkale'den mi? 12 yaşındaki çocuk kendi köyünde kayboldu..
Okunma Süresi: 1 dk

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde yaşanan kayıp vakası, tüm Türkiye'yi meraklandırdı. Vatandaşlar henüz Narin'in yasa boğan haberini atlatamamışken Çanakkale'deki Pınarbaşı Köyü'nde yeni bir kayıp vakası daha yaşandı.

Çocuklarının eve geri gelmediğini fark eden üzüntülü anne-baba olayı hemen yetkililere ihbar etti. İhbar üzerine köye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edildi.

Köy girişindeki kameralar incelendiğinde, 12 yaşındaki Resul’ün köyden çıkış yaptığı belirlendi. Geniş çaplı arama çalışmalarında, ormanlık alanlar, evler ve iş yerleri tek tek kontrol ediliyor. Arama çalışmalarına vatandaşlarda destek veriyor.

20240910-093821.jpg

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız