Fatih Özer

Fatih Özer

Tebrikler Amputeliler

Tebrikler Amputeliler

Yiğit ülkemin yiğit evlatları vazife bildikleri görevleri en iyi yaparak Avrupa Şampiyonu olarak bizleri mutlu ettiler, şereflendirdiler, göğsümüzü kabarttılar. Hani bir şarkıda diyor ya hepsi nice yiğittiler. Şehit nurlanmış Gazi onurlanmış askerdir. Gazi olarak onurlandınız ama yaptıklarınızla bizleri de onurlandırdınız ey Vatanın sancak yürekleri.

Karşılarında hangi ülkenin olduğuna bakmaksızın can siperhane şampiyonluğa koştular. Teknik direktörümüz bu memlekete gazi olarak ayağımızı verdik onun yanına da kupa koyduk şampiyon olarak diyor. İnanmışlığın göstergesi olarak sizleri bütün öğrencilere tanıtmak lazım. Sizler kendinizi bir kenarda bırakmadan emek ile cefa çekerek sefa sürmenin yoluna adadınız. Yılmadan yıkılmadan kendinizi koyuvermeden bu noktalara geldiniz.  Sizlere şükranlarımızı sunmak için ne desek eksik kalır.

 Sayın Osman ÇAKMAK hocamın bir hedefi koyarak finalde olmalıyız demeci de ayrı bir durum. ‘’Fikstür çekildi baktım final 19 Eylül, bu bizim boynumuzun borcu inşallah Gaziler gününde benim gibi gazi olan arkadaşlara bir sevinç bir ödül olarak bu kupayı sunmalıyız.’’ Diyerek hırsın ve azmin ne hadde olduğunu göstererek aslında bizlere bir ders verdi. Bir de sarı kart görerek centilmenlik ödülünü alamadık diye iç çekti. Hocam sen şu anda spor dalında verilecek hangi ödül varsa Türk milleti sana ve yiğit oyuncularına onların hepsini verdi. Sen hiçç canını sıkmayasın.

Biraz da öz eleştiri yapmak istiyorum. Bizim spordan anladığımız sadece futbol (yani süper lig anlamında kastım) olmamalı. Voleybol güzel şeyler yapıyor, ampute şampiyon oluyor, olimpiyatlarda ödül alan diğer branşlarımız var ama ne çıkıp dolu dolu onlara bir kutlama yapıyoruz ne de gündemimiz onlar oluyor. Parayı dolu dolu alıp ama başarının esamesini göstermeyen sporculara vermi olduğumuz ilgi ve alakayı başarıyı elde etmiş sporcularımıza göstermiyoruz maalesef. Karşıyım ama bugün herhangi bir takım şampiyon olsa veya A Milli takım kazanan olsa konvoylar yeri göğü inletiriz. Biz bize kurban el bize kurban ey güzel Milletim. Bizim üç tarafımız denizlerle dört tarafımız hainlerle çevrili. Lütfen kendi öz değerlerimize sahip çıkalım. Ve ülke gençliğinin elinden tutulup verilecek eğitimle yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını bilelim.

Tekrar Ampute Milli takımımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum. Sizler bizi ziyadesi ile gururlandırdınız. Yolunuz her daim açık olsun.

Varolsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti,

Varolsun Türk Milleti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR