Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Ruhumuzun Kaptanı Olmak

Ruhumuzun Kaptanı Olmak

İyi şeyler düşünürseniz iyi şeyler, kötü şeyler düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Demek ki hazine Sandığı içinizdedir. Kalbinizden geçenler için yanıtı içinizde arayın. Unutmayalım ki zihinsel hayatımızın yüzde doksanından fazlası bilinçaltındadır. Bu müthiş gücü kullanmayı başaramazsanız, kendinizi çok dar sınırlar arasında yaşamaya mahkum edersiniz. Bilinçaltımız uyumaz günün yirmi dört saati her zaman yardım etmeye ve sizleri tehlikelerden korumaya çalışır.

Bilinçaltınız sizinle sezgiler, dürtüler, önsezilerim, imalar, teşvikler ve fikirlerle konuşur. Size her zaman yükselmenizi sınırları aşmanızı, büyümenizi, gelişmenizi, macera yaşatmanızı ve daha yükseklere çıkabilmek için çabalamanızı söyler. Sevme ve başkalarının hayatını kurtarma dürtüsü , bilinçaltınızın derinliklerinden gelir . Bilinçaltımızın kendi iradesi vardır siz isteseniz de istemeseniz de gece gündüz çalışır aslında bedeninizi inşa eden şeydir ama siz onun bunu yaptığını görmez , duymaz ya da hissetmezsiniz. Bilinçaltınızın her zaman uyuna, sağlığa ve huzura doğru ilerleyen kendi hayatı vardır. Onun içinde duran ve sizin aracılığınızla her zaman ifade bulmayı bekleyen ilahi yasa dediğimiz şey de işte budur.

Bir zihin mühendisi olun ve daha iyiye güzel bir hayat inşa etmek için denenmiş ve kanıtlanmış teknikleri kullanın.

Kendi ruhunuzun kaptanı ve kaderinizin efendisi sizsiniz. Unutmayın seçme özgürlüğüne sahipsiniz. Hayatı seçin! Sevgiyi seçin! Sağlığı seçin! Mutluluğu seçin! Böylelikle hayattaki mutluluğa kavuşun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şule Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR