Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
21°
Anadolu'da Bugün Aksaray Haberleri Aksaray’da silah kaçakçılığına darbe!

Aksaray’da silah kaçakçılığına darbe!

Aksaray’da jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda ruhsatsız tabanca, av tüfekleri ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Aksaray’da silah kaçakçılığına darbe!
Okunma Süresi: 1 dk

Kaçak silah ticaretinin önlenmesi ve yasa dışı silahlanmanın engellenmesi amacıyla çalışma yürüten Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın evinde yasa dışı silah bulundurduğuna dair bilgiye ulaştı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda H.T. isimli şüpheli gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 35 adet av tüfeği fişeği ve 144 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheli, ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız