Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
19°
Karaman
Açık
18°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konyaspor’un attığı gol neden sayılmadı? MHP’li Kalaycı’dan hakemlere sert tepki

Konyaspor’un attığı gol neden sayılmadı? MHP’li Kalaycı’dan hakemlere sert tepki

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konyaspor’un son maçında hakem hatalarına uğradığını belirterek TFF’ye çağrıda bulundu.

Konyaspor’un attığı gol neden sayılmadı? MHP’li Kalaycı’dan hakemlere sert tepki
Okunma Süresi: 1 dk

MHP Konya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili Mustafa Kalaycı, Konyaspor’un son maçında verilen hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Kalaycı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takımın haksızlığa uğradığını belirterek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çağrıda bulundu.

Hakem yönetimini eleştiren Kalaycı, “Yediğimiz gol öncesi net faulü verme, attığımız bariz gole ofsayt de. Böyle haksızlık yapılamaz. Türk futbolu adına yazık değil mi?” ifadelerini kullandı.

Kalaycı, TFF’nin söz konusu maçı incelemesi gerektiğini vurgulayarak, “Konunun sonuna kadar takipçisiyiz ve Konyaspor’umuzun yanındayız” dedi. MHP’li vekilin bu açıklamaları, Konyaspor camiası ve taraftarları tarafından büyük yankı uyandırdı.

TFF ve Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) bu açıklamalara nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız