İremsu Üçok

İremsu Üçok

Cilt bakımında minimum ürün maksimum fayda

Cilt bakımında minimum ürün maksimum fayda


Cilt bakımı erken yaşlardan itibaren önemsenmesi gereken bir konudur. Cilt hava şartları, kullanılan kozmetik ürünler, güneş ışınları hatta tüketilen gıdalardan fazlasıyla etkilenir. Erken yaşlarda cilt bir çok problemi tolere eder ve yansıtmayabilir. Fakat ihmal edilmiş bir Ciltte sarkmaklar lekeler sıkar izleri mimik çizgileri göz altı torbaları göz kapağı düşmesi cilt tonu eşitsizliği kuperoz gibi sorunlar kendini göstermeye başlar ve daha da ilerisi derin kırışıklıklar yaşlanmış ve yorgun bir ifade ile baş başa kalırız.

Ne yapacağımızı konuşmadan önce ne yapmamanız gerektiğine değinmek istiyorum. Sabah programları eş dost önerisi internet üzerinden büyük vaatler sunularak pazarlanan ürünlere itibar edip kullanmıyoruz. Bi denesem ne kaybederim demiyoruz. Çünkü cildiniz deneme tahtası değil. Bir başkasına iyi gelen sizde aynı etkiyi vermeyecektir. Bir de en önemlisi cildime bakım yapıyorum adı altında alışveriş sepetimizi çeşit çeşit ürün ve maskelerle doldurup hem bütçemizi hem cildimizi harcamıyoruz.

Peki ne yapmak gerekiyor?

Öncelikle cildinizi tanımanız çok önemli.

Profesyonel bir gözden cilt analizi yaptırmak ve belli periyotlarda cilt bakımı hizmeti almak cilt yaşınızı genç ve diri tutmaya yetecektir. Bu alanda İRMA BEAUTE güzelliğin merkezinde HYDRAPROFACİAL cilt bakımı ile son teknoloji cihazlar geliştirilmiş en iyi ürünler ve doğru müdahale ile cildinizi ve ruhunuzu güzelleştiriyor. Sadece temel ihtiyacınız olan ev devam ürünleri ile uygulamanın etkisini ve sürekliliğini desteklemeniz yeterli oluyor.

Burada asıl mesele cilt tipiniz ne olursa olsun cilde zarar vermeden temizlemek, toniklemek ve mutlaka nemlendirmek. Yaz kış demeden 50faktör güneş kremi ile korumak. Bu ev bakımını erken yaşlardan itibaren doğru ürünler ile sabah akşam rutini haline getirirseniz zamana meydan okuyabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İremsu Üçok Arşivi
SON YAZILAR