Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Gazan mübarek olsun Mehmedim

Gazan mübarek olsun Mehmedim

Gazan mübarek olsun Mehmedim

Günlerdir hazırlıkları süren ve ülkemiz sınırlarının güneyinde oluşturulan terör yuvalarının yok edilmesini amaçlayan Fırat’ın doğusuna yapılan Barış Pınarı harekatı başladı. Dün gece

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlattığını bildirdi.

Aslında Barış Pınarı Harekatı isminin yola çıkış noktası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması. Kızılcahamam'daki AK Parti kampında konuşma yapan Erdoğan, "Söz bitti. Hazırlıklarımızı yaptık, harekât planlarımızı tamamladık, gereken talimatları verdik. Kararı verilen ve süreci başlamış olan barış pınarlarının önünü açma vakti, belki bugün, belki yarın denebilecek kadar yakındır. Hem karadan hem havadan bu harekâtı yürüteceğiz" demişti. İşte bu sözlerin ardından sosyal medyada Erdoğan'ın "Barış Pınarları'nın önünü açma vakti" sözleri Fırat'ın doğusuna gerçekleştirileceği beklenen harekatın ismi olarak kabul edildi. Yani Barış Pınarı Harekatı.

Daha ilk saatlerden itibaren İHA’ların belirlediği 181 terör yuvası obüs atışları ile yok edildi. Ülkemiz insanlarının daha huzurlu ve güvenli yaşamasını amaçlayan Barış Pınarı Harekatı, kahraman Türk askerinin yazdığı efsanelerle devam etmektedir.

Suriyeli sivil halkın can güvenliği sağlanarak devam edilen Barış Pınarı Harekatında terör örgütü PKK’nın uzantısı olan YPG’nin bir çok barınak ve lojistik merkezi de yerle bir edildi. Türk istihbaratının ve kahraman Türk askerinin büyük bir titizlikle yapmış olduğu harekatın amacı ise hem Türkiye’de ve hem de Suriye’de huzuru sağlamak.

Böylelikle Türkiye, Fırat'ın doğusuna beklenen Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı, inşallah  hayra vesile olsun. Hedef, terör yuvalarını yok etmek. Bölgeye huzuru ve güveni götürmek için sınırımızı geçen Türk askerlerinin Allah yar ve yardımcısı olsun.

Tarihi boyunca vatanının bölünmez bütünlüğü ve milletinin selameti için her şeyi yapan kahraman Türk askeri, söz konusu vatan olunca adeta dünyanın şah damarını kesecek hale gelmektedir. Artık Barış Pınarı Harekatı ile terör yuvaları ve teröristler artık yok edilecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR