Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Zabıta teşkilatı 193 yaşında

Zabıta teşkilatı 193 yaşında

Zabıta teşkilatı 193 yaşında

Her yıl 1- 9 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” bu yılda bazı mesaj ve ziyaretlerle kutlandı. Belediyelerin en önemli birimlerinden biri olan zabıtalar, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güvende yaşamaları için çok önemli görevler yapmaktadır.

Yaptığı uygulama ve denetimlerle bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediyemizin zabıtaları, kentsel gelişimimize katkı sağlayan önemli bir birimimiz. Halkımızla aramızda köprü vazifesi gören, halkla iç içe olan ve sorunlar karşısında fedakarca çalışan zabıta ekiplerimize büyük görevler düşüyor.

Belediyeler ile halkın arasında köprü olan zabıtalar aynı zamanda belediyenin halka dönük yüzüdür. Güven ve huzur içinde yaşamamız için fedakarca, sorumlulukla, gece gündüz, bayram seyran demeden çalışan zabıta teşkilatı çalışanlarına  önemli görevler düşüyor, en büyük destekçileri de biziz.

Bu şehirler sadece bizim değil, bizden sonrakilerin, bu nedenle tek ölçü hizmettir. Zabıta teşkilatı çalışanlarıda hizmet yönünden ellerinden geleni yapmaktadır. Hizmet anlamında bir bütünüz, birbirimize destek oluruz. Baki olan şehirdir, millettir, devlettir.

Zabıta teşkilatı Türkiye’nin her yerinde şehrin güzelliği için görev yapıyor. Sağlıklı, güvenli, huzurlu şehirler için  yaptıkları görevler hepimizin gözünün önündedir. Vatandaş olarak her zaman zabıta teşkilatının arkanızda durduk, durmaya da devam edeceğiz.

Zabıta teşkilatı çalışanları çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Belediyeler ile ilgili ilk şikayetler görevleri gereği her zaman zabıtalara  gelmektedir. Zabıta çalışanlarında önceliği  kanunlar çerçevesinde kendilerine  intikal eden sorunların çözümünü kısa sürede gerçekleştirmek, eğer başka birimler için talepler geliyorsa onları bildirip, yapılıp yapılmadığının da kontrolünü sağlamaktır.

Büyük bir özveri ve kararlılıkla hemşehrilerimizin daha iyi hizmet almasını ve daha güvenli olmaları için çalışmalar yapan zabıta teşkilatı çalışanlarının 193. kuruluş yıldönümünü kutlar, hepisine aileleri ile birlikte güzel bir yaşam ve başarılar dilerim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR